Snusogram - Köpa Snus Online

Det finns inget bättre än snus. Vårt snus är en mycket efterfrågad tobaksvara i Skandinavien. Var börjar snusets historia? Historian om snusets framkomst kan härledas långt tillbaka i tiden, och började redan vid Christoffer Columbus färd över det blå havet. Efter ett par århundraden med snuff och tuggtobak startade man under 1800-talet fabricera det våta läppsnuset, dvs. tobaksprodukten som vi idag kallar snus. Svenskt snus var i hög grad eftersökt under 1700-talet. Ändock var det bara tobaksdistrikt med gynnsamt klimat som lyckades få verksamheten att hålla under 1800-talet. Familjen Ljunglöf är definitivt en av de mest kända fabrikanterna av snus i världen, ingen i Europa var i närheten av samma kvalité gentemot Ljunglöf. Jacob Fredrik Ljunglöf grundade snusmärket Ettan år 1822, ett märke som fortfarande finns. Ett snus som är mycket populärt än idag, kanske till och med det märke som bibehållit den egenartade snus andan längst.

 Den största tillverkaren i världen idag är Swedish Match. Bolaget startades år 1915 och hade under en längre tid monopol i Sverige, denna situation gav Swedish Match ett stort övertag och har genererat flertalet av världens mest omtyckta snussorter. I butik finns det en rad varianter, exempelvis Skruf samt Choice snus. Pris på snus varierar på grund av en rad olika anledningar och från olika nätbutiker.  Billigt snus online, rakt ner i brevlådan, varje månad utan bindningstid. Beställa snus online har aldrig varit lättare.

I början av snusets historia gjordes allt snus som lössnös. Idag använder en övervägande majoritet portionssnus. När snuset väl kom i portioner blev det smidigare och spreds därför till en större marknad. Under den senaste tiden har det skett en stor förändring kring hur konsumenter inhandlar sitt snus. Runtom samtlig marknader blir vi allt mer digitala, detta gäller även för snusmarknaden. Fler börjar beställa sitt snus via webbbutiker online. Marknaden växer för varje år och de virtuella snus-shoparna blir i allt större utsträckning mer anpassade för kunderna. Just nu märker man en stor tendens i hur köpen av snus sker i en större grad genom mobiltelefonen. Snusbutikerna på nätet anpassar sina hemsidor för mobiltelefoner och genom några enkla knapptryck kan en kund idag få sitt snus levererat hem i brevlådan, besök

Click On The Links For More Information About Snus Online, Köpa Snus Online

Address:

Unleash der Rotwild AB

Sveagatan 2C

413 14 Göteborg

https://www.facebook.com/snusogram

https://instagram.com/snusogram

 


Contact

Australia Biz

1226 5th Ave, NewYork, 10018, USA
NewYork
10018


646 789 4442