Globe Lamp - Sylvania Led

Creëer uw eigen light, established bestaat uit een E27 of E14 suitable waarin een G9 Halogeen of G9 lampje kan worden ingestoken. Vervolgens koopt u een glaasje naar keuze. Voordeel is dat deze light dimbaar is en het probleem van moeilijk te verkrijgen fire lampen oplost. Eenmaal aangeschaft hoeft u alleen als de light kapot is een nieuw G9 lampje te kopen.

 

Spaarlampen zijn fluorescentielampen, web als tl-lampen fulfilled een inductieve cos φ van 0,5 à 0,6. Rond 1982 had de eerste versie satisfied een gewone ballast de bijnaam "dikke nek", ietsje later on volgde de spaarlamp fulfilled elektronische ballast satisfied zijn bijnaam "lange vingers".

 

Een led light kan theoretisch ongeveer 50.000 branduren meegaan (afhankelijk van het merk werkt een normale gloeilamp gemiddeld 1.000 branduren, een spaarlamp tussen de 8.000 en 15.000 branduren en een tl-buis tussen de 12.000 en 17.000 branduren en toddler 66.000 fulfilled elektronische voorschakelapparatuur). In de praktijk blijkt een ledlamp 20.000 toddler 40.000 branduren mee te gaan. Vooral de eerdere modellen uit 2005-2007 kennen vroegtijdig uitval, anno 2009 zijn deze kinderziektes zo goed als verholpen.

 

Spaarlampen zijn fluorescentielampen, internet als tl-lampen fulfilled een inductieve cos φ van 0,5 à 0,6. Rond 1982 had de eerste versie fulfilled een gewone ballast de bijnaam "dikke nek", ietsje later on volgde de spaarlamp fulfilled elektronische ballast satisfied zijn bijnaam "lange vingers".

 

Led lampen komen in verschillende modellen voor, waaronder de vorm en grootte van een gewone gloeilamp satisfied grote (E27) of kleine (E14) Edison-fitting. Emergency room zijn ook uitvoeringen satisfied andere vormen, maten en aansluitingen, bijvoorbeeld een GU5.3-steekvoet (bipinvoet) of een GU10-bajonetvoet.

 

Bij armaturen voor lantaarnpalen en lichtmasten onderscheidt guys: paaltoparmaturen, opschuif- en/of opzetarmaturen. Bij het paaltoparmatuur acne de lichtbron recht boven de pole, in het midden van het armatuur. Een opschuifarmatuur wordt satisfied een draagarm gemonteerd aan de lichtmast of aan een muursteun. Bij een opzetarmatuur plaatst males het armatuur straight op de pole zonder draagarm. Verder bestaat emergency room nog het opschuif-opzetarmatuur. Dit armatuur is geschikt voor zowel opschuif- als voor opzegmontage.

 

Een veelvoorkomende armatuur is de tl-armatuur. Dat is vaak een simpele witte 'stop' pass away één of meerdere tl-buizen draagt. In pass away stop zijn de starter en het voorschakelapparaat ingebouwd. In hoge hallen of boven tafels wordt veelal het trogarmatuur gebruikt, dat is een tl-armatuur fulfilled een reflector.

 

Een (energie) spaarlamp of compacte fluorescentielamp (CFL) is een in de jaren 70 ontwikkeld kind light dat eind jaren 80 op de markt kwam.

 

For More Information About Sylvania GU10, Tip kaars lamp, Calex Goldline, Calex Lamp, Led Flower, Globe lamp, Sylvania led, Sylvania lamp, Flame lamp, Filament lamp, Led spot, Halogeen lamp, Led lamp, Gloei lamp, Spaar Lamp


Contact

Australia Biz

1226 5th Ave, NewYork, 10018, USA
NewYork
10018


646 789 4442