Esmokes.Se Strävar Efter Att Vara Sveriges Bästa Webshop För E-Cigaretter

eSmokes.se strävar efter att vara Sveriges bästa webshop för e-cigaretter, där du enkelt och smidigt kan handla e-cigaretter, även kallat e-cigg online, till nätets bästa pris. Utöver rätt priser och bra kvalitet på våra e-cigaretter är vår ambition att alltid hjälpa våra kunder på bästa sätt. I vårt sortiment av elektroniska cigaretter online finner du utöver våra prispressade startkit även e-juicer (den vätska som röks) och en mängd olika tillbehör för just din e-cigg. Fråga oss gärna, vi hjälper dig välja e-cigarett, e-juice och tillbehör till din e-cigg. Om du redan äger en elektronisk cigarett, missa inte våra detaljerade skötselråd och guider för din e-cigg. Med gratis frakt och våra snabba leveranser så skickas din e-cigg redan nästkommande dag, allt för att du ska få din e-cigarett så snabbt som möjligt.  Köp e-cigg online mot faktura, dela upp din betalning eller betala direkt via paypal, visa, mastercard eller via din bank.

En elektronisk cigarett är tillverkad för att efterlikna en cigarett både till utseende och funktion. E-cigaretten består av ett batteri och en behållare som innehåller den vätska som man inhalerar - e-liquid. Den elektroniska cigaretten går under många namn, e-cigarett, el-cigarett, e-cigg, el-cigg eller elektrisk cigarett men avser alltid samma slags produkt. För att e-cigaretten skall kunna producera ånga (som simulerar rök) behöver vätska förångas, det är denna vätska som kallas e-liquid. E-cigarettens ena del, batteriet, driver förångaren som hettar upp vätskan som i sin tur blir till ånga och rökningens känsla och smak infinner sig när du tar ett bloss. Vätskan som röks kallas e-liquid och består av vatten, smakämnen, propylenglykol (bindningsämne), vegetabiliskt glycerol (bindningsämne)l, och nikotin om en väljer det. Bakom eSmokes.se står Black Box Sweden AB och Johan & Niklas. eSmokes.se startade 2013 och är idag Sveriges största och bästa webshop för e-cigg online i Sverige.

En elektronisk cigarett (även kallad e-cigarett, elektrisk cigarett eller elcigarett) är en batteridriven apparat som ofta kan likna en cigarett. En elektrisk förångare i den omvandlar en blandning av vatten, propylenglykol och/eller glycerol, samt smakämnen (med eller utan nikotin), till en rökliknande vattenånga. Ångan, som blir rökliknande på grund av propylenglykolen eller glycerolen, är nästan helt luktfri och försvinner inom några sekunder.

Vätskan kan lagras och nå förångaren i elcigaretten på olika sätt. Den äldsta lösningen är en vaddfylld patron där den vätskeindränkta vadden kommer i beröring med förångarens glödtråd. Det är fortfarande den vanligaste lösningen i e-cigaretter för engångsbruk, medan elcigaretter med laddningsbara batterier och utbytbara förångare numera oftast har en påfyllningsbar tank med vätska, där en eller flera vekar suger in vätskan till förångaren. E-cigarettvätskor säljs i en mängd olika smaker, med eller utan nikotin.

I Sverige finns inget förbud mot försäljning av e-cigaretter och smakvätskor som inte innehåller nikotin. Däremot har Läkemedelsverket hävdat att smakvätska som innehåller nikotin "bedöms ofta vara läkemedel och lyder då under läkemedelslagen", så försäljning av vätskor med nikotin "kan därför bryta mot läkemedelslagen" eftersom de inte är godkända som läkemedel i Sverige.

 


Contact

Australia Biz

1226 5th Ave, NewYork, 10018, USA
NewYork
10018


646 789 4442